Lediga tjänster

Junior IT-systemansvarig / Systemadministratör

Söker du nästa steg i din karriär och har ett stort intresse för IT och teknik? Är du även intresserad av system och problemlösning? Hos oss erbjuds du en varierande och omväxlande roll där du får möjlighet att utvecklas.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Varmt välkommen att kontakta Victor Rundberg på Bravura vid frågor.

Investor Relations Associate

Brinner du för affärskommunikation och har ett par års erfarenhet av att producera pressmeddelanden och annan affärsinriktad kommunikation? Vill du få en nyckelroll i att utveckla ett nytt affärsområde i gränslandet mellan corporate finance och life science?

I rollen som Investor Relations Associate kommer du att ansvara för att producera affärsinriktad kommunikation för olika tillväxtbolag inom life science samt ha en viktig roll vid framtagande av investeringsmemorandum och liknande.

Läs mer om tjänsten och ansökan här.

Varmt välkommen att kontakta Andreas Lindblom vid frågor.

Självgående, trygg VD till börsnoterat forskningsföretag med stark IP-portfölj

För kunds räkning söker vi en VD.

Vår kund är ett Nasdaq-noterat FoU-företag inom läkemedelsbranschen, baserat i Stockholm. Bolaget söker nu en självgående och trygg VD som kan leda teamet mot viktiga milstolpar under sin spännande resa med att utveckla sin portfölj.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Spontanansökan

Inga lediga tjänster som passar din profil? Vi växer och är alltid intresserade av personer som vill vara delaktiga i vår expansion. Välkommen med din spontanansökan till .